Inntjening og Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse for inntjening

Eventuelle inntekts- eller inntektsoppgaver, eller eksempler på inntekter eller inntekter, er bare estimater av hva vi tror du kan tjene. Det er ingen garanti for at du også vil gjøre det. Hvis du stoler på tallene våre, må du akseptere risikoen for ikke å gjøre det like bra. Når spesifikke inntektstall brukes og tilskrives en person eller virksomhet, har disse personene eller virksomhetene tjent det beløpet. Det er ingen garanti for at du også vil gjøre det. Hvis du stoler på våre tall; du må akseptere risikoen for ikke å gjøre det så bra.

Krav

Alle krav eller fremstillinger om inntjening på dette nettstedet, må betraktes som en gjennomsnittsinntekt ut fra alle våre klienter. Det at andre klarer gigantiske resultat kan ikke være noen forsikring om at dere selv oppnår suksess, deres tidligere resultater er alltid utgangspunktet for den positive utviklingen som kan oppnås ved å implementere våre automatiserings program, produkter og forståelser med hensyn til inntekt, deres utvidede innsikt i deres arbeid og arbeidsmønster bør være fundamentet som utviklingen må ses i lys av og kan brukes som en indikasjon på fremtidig suksess eller resultater.

Garantier

Penge- og inntektsresultatene er basert på mange faktorer. Vi har ingen metoder for å få total forståelse av hvor bra du vil gjøre det, ettersom vi ikke kjenner deg/ dere, din/ deres bakgrunn, din/ deres arbeidsmoral eller dine/ deres forretningsferdigheter eller praksis. Derfor garanterer eller antyder vi ikke at du/ dere vil få forståelsen slik at insentiver eller premier som blir tilbudt, gir en automatisk rikdom, at du kan gjøre det, eller tjene penger i det hele tatt er helt opp til din/ deres tanker og beslutsomhet om å lykkes. Det er derfor ingen garanti for at du/ dere også vil gjøre det. Hvis du stoler på våre fremgangsmåter og implementerer alt vi anbefaler, kan dine/ deres fundament å bygge på også gi andre resultater, så dere må innse og akseptere risikoen for ikke å gjøre det så bra.

Inntjening via internett

Internett-virksomheter og inntjening fra disse, har ukjente risikoer involvert og passer dessverre ikke for alle. Å ta beslutninger basert på informasjon presentert i anbefalinger, produkter, tjenester på nettstedene våre, bør være tatt med viten om at du kan oppleve tap eller ikke tjene penger i det hele tatt. Du/ dere øker muligheten ut fra din/ deres kunnskap som det bygge på, og arbeidet som blir lagt inn i utførelsen.

Våre salgsobjekter
Alle kurs, program, produkter og tjenester fra vårt firma Lea-Amdal er skapt for å hjelpe til med å se de nyeste og beste løsninger, forståelser og automatiseringer for egenutvikling og muligheter ved alt innen utdannelses- og informasjonsformål. Vær alltid forsiktig med å søke råd fra såkalte kvalifiserte fagfolk, følg intuisjonen og følelsen før beslutninger tas. Det er alltid en selv det går utover. Ta gjerne kontakt med din regnskapsfører, advokat eller profesjonelle rådgiver før du handler på denne eller andres informasjon, dersom du føler du ikke har bakgrunnen til å ta en avgjørelse selv.

Samtykke

Du samtykker i at vårt selskap Lea-Amdal ikke er ansvarlig for suksess eller fiasko av dine forretningsbeslutninger knyttet til informasjon presentert av selskapet vårt, eller selskapets anbefalinger, programmer, produkter eller tjenester.

Hjertelig hilsen fra
Lea-Amdal

Sosial Markedsføring - Automatisering av Markedsføring - Markedsføringsplaner -Markedsføring og Promotering - Markedsførings Produksjon - Markedsføring av ny Design - Grafisk Markedsføring - Automatisering av Markedsføring

bg.video

Laget av Lea-Amdal